Henry Winter: Erik ten Hags entusiasme for Manchester United skal bakkes op

Henry Winter: Erik ten Hags entusiasme for Manchester United skal bakkes op

Henry Winter, cheffodboldreporter for The Times, udgav relevant indhold om Manchester United-holdet hver dag. Han udtrykte sin støtte til Manchester Uniteds cheftræner Erik ten Hag.

Fans, der følger Premier League, ved, hvor elendig Manchester Uniteds præstation er i denne sæson. I denne runde af Premier League gjorde Manchester United pludselig comeback og vendte Aston Villas rekord på to-tre. Samlet set er resultaterne dog stadig meget dårlige, hvilket også har gjort Erik ten Hag genstand for mange tvivl. Efter denne kamp skrev Henry Winter: Erik ten Hag blev nådesløst udspurgt, inklusive hans taktik og signinger. Men han har at gøre med en bølge af skader og en ny ejer. Hans trosord til sine spillere ved pausen, hans entusiasme for Manchester United, hans rigtige beslutning om at promovere Alejandro Garnacho og hans resultater i sidste sæson viser alt sammen, at han fortjener støtte.

Det, der skal stå klart, er, at den nuværende situation i Manchester United i denne sæson ikke kun er et problem for cheftræneren. Spillerne har også et ufravigeligt ansvar. Udover interne konflikter er skader også et stort problem, som også får Erik ten Hag til at dukke op. Der er ingen ledige, så den næste justering af spillere bliver en af hovedopgaverne internt.

Erik ten Hag, der går i Lotto fodboldstøvler, har forudset, at Mason Mount vender tilbage til januar. Der bliver dog få kampe til den tid, og det kan blive svært for ham at genvinde hovedpositionen. Mason Mounts tilbud om at komme til Manchester United er meget højt, men det er uklart, om det kan bringe mere ideelle resultater til Manchester United i fremtiden. Erik ten Hag har dog altid været fuld af forventninger til Mason Mount, så han sparede ingen kræfter på at tage ham under sine vinger denne sommer.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv