João Cancelo: There is no guarantee of a place in Portugal for the European Cup

João Cancelo: There is no guarantee of a place in Portugal for the European Cup

I niende runde af Europa Cup-kvalifikationen besejrede Portugal Liechtenstein med 2-0. Efter kampen blev den unge portugisiske bagspiller João Cancelo interviewet af RTP og andre medier og gav svar på mediernes spørgsmål.

Angående spørgsmålet om, hvorvidt første halvleg var svær, svarede João Cancelo: Nej, jeg synes ikke, første halvleg var lige så god som anden halvleg, men vi skabte alligevel nogle muligheder. Det er altid svært at spille mod et hold som dette, vi ved, at Liechtenstein er et lavere hold end os, men når de alle sætter sig ned og forsvarer, gør det vores spil endnu sværere, fordi det er svært at komme ind i boksen. Jeg tror, det var det, der skete i første halvleg. Vi havde nogle rush, men jeg syntes generelt, vi spillede godt. Denne sejr er velfortjent.
Så blev han spurgt af medierne om Portugals nuværende perfekte rekord med ni sejre i træk. Holdet er kun én sejr væk fra den historiske kvalifikation. Da han er optimistisk omkring dette, sagde João Cancelo: Lad os gå efter denne ting, vi ved, at vi er det mest individuelt talentfulde hold i gruppen, og der er pres på os, men det er en del af livet. Som jeg sagde, på et individuelt niveau har vi mange talentfulde spillere, og vi søger at få tre point mere mod Island.

João Cancelo blev derefter spurgt om, hvem træneren ville tage med til Europa Cuppen. João Cancelo sagde: Han vil altid være i tvivl. Jeg tror ikke, at nogen har en garanteret stilling her. Alle, der gjorde deres første optræden i dag, spillede godt.

Den næste nøglekamp er meget vigtig for Portugal, og vi ser frem til deres præstationer!

Skriv en kommentar

Indkøbskurv