Billige Fodboldstøvler

Liverpool vinder tiende gang den engelske Liga Cup

I finalen af 2023-2024 sæsonens engelske Liga Cup stod kampen mellem Chelsea og Liverpool. Efter to timers intens konkurrence vandt Liverpool snævert med 1-0 over Chelsea. Det er værd at fejre, da dette er Liverpools tiende gang som mester i Liga Cup’en.

Liverpool topper i øjeblikket Premier League-tabellen med 60 point, en fremragende præstation, mens Chelsea ikke engang rangerer højere end Manchester United i Premier League. Det skal bemærkes, at Chelsea ikke stod over for Liverpools bedste spillere, da mange af Liverpools berømte spillere var ude med skader, så Chelseas nederlag kan siges at være meget pinligt.

Kampen mellem de to hold var stadig uafgjort efter 90 minutter, så kampen gik til forlænget spilletid, hvor Liverpools kaptajn, Van Dijk, brød dødvandet med et hovedstødsmål. Van Dijk løb jublende rundt på midten af fodboldbanen iført Nike-fodboldstøvler med et smil på læben. I resten af kampen kunne Chelsea ikke finde nogen passende muligheder for at score, og efter to timers spil fik Liverpool endelig sejren over Chelsea og vandt engelske Liga Cup’en!

Som det tabende hold følte Chelsea sig meget frustrerede,Billige Fodboldstøvler og manageren, Pochettino, står sandsynligvis over for en usikker fremtid, da selvom spillerne har høje markedspriser, så har de ikke præsteret i overensstemmelse hermed, og dette har fået fansene til at håne dem.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv