Peter Schmeichel: Hvis Erik ten Hag også bliver afskediget, hvem kan holdet så regne med?

Peter Schmeichel: Hvis Erik ten Hag også bliver afskediget, hvem kan holdet så regne med?

Mediet udgav et interview med den tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel. Han udtrykte over for medierne sin støtte til cheftræner Erik ten Hag. Peter Schmeichel mener, at hvis Erik ten Hag bliver fyret på grund af holdets dårlige præstationer i denne sæson, hvem kan Manchester United ellers hyre til at træne?

Peter Schmeichel sagde: Jeg tror, Erik ten Hag kan vende situationen. Han har hovedstaden. Mange efterlyser et cheftrænerskifte, men hvilken cheftræner kan vi invitere? Problemet ligger dybere, klubbens struktur er der, problemet ligger. Denne klub har brug for en masse forandringer, og som vi håber, er vi ved at nå til enighed med INEOS-gruppen, som vil være ansvarlig for alle fodboldrelaterede spørgsmål, og vi vil få noget ny inspiration, nye ideer og nyt lederskab, og samtidig håber jeg også, at holdet kan hente nogle nye spillere.

Tilsvarende nævnte Peter Schmeichel også i interviewet 0-1-tabet til Bayern. Manchester Uniteds præstation var dyster. At tabe dette spil betød også, at de helt havde trukket sig fra den europæiske konkurrence. mener Peter Schmeichel

Han mener, at Manchester Uniteds manglende tempo i angrebet vil være et problem for Erik ten Hag, men han mener, at Bruno Fernandes, Scott McTominay og Sofyan Amrabat ikke arbejder sammen som en midtbanetrio.

Peter Schmeichel tilføjede: Som Manchester United-fan er det ikke godt at se sådan en præstation i dag. For at være ærlig, så følte jeg fra starten aldrig, at der var et mål, aldrig på noget tidspunkt, og ret mig venligst, hvis jeg tager fejl, jeg tror ikke, vi skabte en eneste chance hele kampen. Holdets tempo er ikke højt. Du har en lille smule på venstre fløj og en lille smule foran, men du har midtbanen, og de virker forvirrede over, hvad de laver, nogle presser og nogle er ikke, de er tilbage mellem forsvarsspillere og angribere. Der er et stort mellemrum, det er som to lige linjer. Alt virker lidt ude af sync

Skriv en kommentar

Indkøbskurv