Romano: Inter Milan ønsker at underskrive Tiago Djaló uden visum og har været opmærksom på det i mange år

Romano rapporterede om Inter Milans ønske om at erhverve den 23-årige portugisiske midterforsvarer Tiago Djaló på visumfri basis. I øjeblikket er han i kontakt med holdet af Lilles midterforsvarer Tiago Djaló, og hoveddiskussionen kan være en gratis transfer.Udover Inter Milan er der faktisk mange klubber, der er interesserede i Tiago Djaló. Det er trods alt en spiller med et stort potentiale og hans præstationer i spillet er også meget iøjnefaldende. Inter Milan vil dog kun operere iflg. deres økonomiske forhold og indikerer, at deres interesse i Tiago Djaló er højt vurderet, og de har fulgt spilleren i mange år. Tiago Djaló, 23, kom til Milanos ungdomshold i januar 2019 og flyttede til Lille i august samme år for en transfersum på 4 millioner euro. Hans kontrakt udløber næste sommer. Hvis Lille ikke har til hensigt at beholde ham, så er det nu virkelig et godt tidspunkt at diskutere en aftale, og Tiago Djaló ser ud til at være ivrig efter at udvikle sig i et stærkere hold, så mange hold har nu vist interesse for ham.

Hvis Inter Milan med succes kan underskrive Tiago Djaló, vil dette være en meget profitabel aftale, især hvis Inter Milan ønsker at bruge den visumfri metode, og dette hold er også stærkt og attraktivt. Tilsvarende matches også Tiago Djalós styrke og unge potentiale. Han vil sprøjte ny vitalitet ind i Inter Milans forsvar. Samtidig forventes han også at skabe mere kommerciel værdi for holdet. En sådan transaktion er meget vigtig for Inter Milan. Det er naturligvis meget velegnet.

Så i sidste ende, om Tiago Djaló vil slutte sig til Inter Milan eller til et andet hold, kan fans vente og se. Jeg håber, at denne unge spiller kan få ideel udviklingsplads og tilføje styrke og kreativitet til det fremtidige hold.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv