Billige Fodboldstøvler

2024 Golden Ball Award Top 5 Kandidat Forudsigelser

Den berømte sportsmedie S90 har forudsagt de fem mest populære kandidater til 2024 Golden Ball Award. Lad os tage et kig på dem, der er helt sikkert din favoritstjerne iblandt.

Førstepladsen går til Bellingham med en chance på 31%. Den unge engelske spiller Bellingham kom til Real Madrid denne sæson og har spillet 30 kampe for klubben, scoret 20 mål. Han har allerede etableret sig som holdets førende målscorer i sin første sæson. Med Real Madrids store chance for at vinde La Liga er Bellingham en naturlig favorit. Den unge Bellingham er også Adidas’ talsmand og spiller hver kamp iført Adidas x fodboldstøvler.

Andenpladsen går til Mbappé med en chance på 27%. I returkampen i ottendedelsfinalen i Champions League mod Real Sociedad var Mbappé afgørende, da han scorede to mål og sikrede Paris Saint-Germain sejren, hvilket sendte hele stadion i kog. Paris Saint-Germain avancerede som følge heraf, og Real Sociedad blev elimineret. Mbappé ligger øverst på topscorerlisten i denne sæsons Champions League med 6 mål, delt med Kane.

Tredjepladsen går til Kane fra Bayern München. I ottendedelsfinalen i Champions League vandt Bayern München 3-0 over Lazio, hvor Kane scorede to mål og sikrede avancement til kvartfinalen med en samlet sejr på 3-1 over Lazio. Kane og Mbappé topper topscorerlisten med 6 mål.

Fjerdepladsen går til Haaland med en chance på 13%. Denne sæson har Haaland været plaget af skader og har været ude af stand til at spille fodbold i lang tid, hvilket gør det svært for ham at vende tilbage til sit niveau fra sidste sæson. Med Liverpool foran i Premier League og Arsenal bagefter er Manchester City meget bekymrede.

Fjerdepladsen går til Haaland, med en chance på 13% for at vinde Golden Ball Award. I denne sæson har Haaland været plaget af skader og har været ude af stand til at spille i lang tid, hvilket sandsynligvis gør det svært for ham at vende tilbage til samme niveau som sidste sæson. Haaland har ikke været i stand til at bære Billige Fodboldstøvler på banen i lang tid. I Premier League har Liverpool været foran og Arsenal bagefter, hvilket har gjort Manchester City meget bekymrede.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv