Billige Fodboldstøvler Online

Chelsea angriber: Mistede mange chancer denne sæson

I den 27. runde af Premier League-kampen spillede Chelsea uafgjort mod Brentford og ligger på 11. pladsen på pointtavlen. Chelsea-angriberen Jackson scorede et mål i kampen og talte om Chelseas præstationer og sin egen præstation denne sæson under en interview.

Jackson er en ung spiller, der er født i det sydlige Senegal. Indtil han var 16 år gammel, havde han ikke adidas x fodboldsko at bære og spillede enten i sko eller bare fødder. Hans barndom var meget hård. Først da han var 16 år gammel, købte hans mor et par brugte Billige Fodboldstøvler Online til ham, hvilket var hans første par fodboldsko i livet. I 2018 blev Jackson medlem af Chelsea og blev en fast bestanddel af holdet. Hans præstationer denne sæson har tiltrukket opmærksomhed og ros fra fans og medier. Den vedholdende Jackson er siden da også blevet en repræsentativ figur for senegalesisk fodbold.

Jackson sagde, at selvom han som angriber har gjort fremskridt denne sæson, er han ikke tilfreds med kun disse små fremskridt. Han mener, at han har mistet mange chancer og kunne have gjort det bedre, hvis han havde grebet disse chancer ordentligt. Jackson samarbejder godt med sine holdkammerater i hver kamp og stræber altid efter at gøre sit bedste. Han er tilfreds med sin start i Chelsea og håber at fortsætte med at forbedre sig i Chelsea.

Jackson har ret i det, han siger. Faktisk er det ikke kun Jackson selv, men Chelsea som helhed, der har præsteret dårligt denne sæson, og holdet har mistet mange chancer i mange kampe. Hvis de kan rette op på disse tabte chancer, kan Chelsea ikke forblive på 11. pladsen.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv