Billige Fodboldstøvler

Rygte siger, at Rashford og Ten Hag’s forhold er brudt

Siden Rashford sidste måned blev straffet internt i holdet for at udeblive fra træningen efter at have besøgt natklubber og drukket, har Manchester Uniteds manager, Ten Hag, næsten ikke talt med Rashford, og forholdet mellem dem er anspændt og akavet.

Rashford er blevet pålagt en stor bøde og er blevet udelukket fra holdopstillingen mod Wolverhampton. Selvom Rashford har taget ansvar for sin opførsel, forbliver forholdet mellem parterne stadig fastlåst. Rashford burde være taknemmelig over for træneren Ten Hag, for det var hans udvikling, der gjorde det muligt for Rashford at præstere så godt sidste sæson, så deres forhold bør ikke ende her.

Derfor har Rashford og Manchester United underskrevet en lukrativ kontrakt. Men overraskende nok ser det ud til, at Rashford i denne sæson har mistet den kampgejst, han havde sidste sæson. Han er blevet meget slap, ignorerer holdets forsvar som helhed, og hans rolle på banen synes kun at være at gå rundt i Billige Fodboldstøvler, hvilket tyder på, at han er ligeglad med kampen og viser en negativ holdning. Det er virkelig spild af de Adidas x, han har på. Hvis Ten Hag og Rashford fortsætter med denne form for kold krig, vil det ikke føre til gode resultater, og det vil skade holdet, individet og træneren.

I øjeblikket modtager Rashford meget kritik for sin præstation, og nogle fans mener, at han burde sælges, eller at han ikke burde være med i landsholdet. På den anden side er manageren Ten Hag også blevet stillet nogle spørgsmålstegn ved, og det siges, at Sir Ralf Rangnick vil erstatte Ten Hag og indføre en ny træner for at omstrukturere Manchester Uniteds taktik.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv