C Ronaldo’s Kina Tour – Kamp Udsat, Fans Udtrykker Utilfredshed

C Ronaldo ankom til Shenzhen den 21. dag, og fansene håbede alle på at se ham deltage i venskabskampen mellem Shanghai Shenhua. Imidlertid blev det pludselig meddelt om aftenen, at C Ronaldo på grund af helbredsmæssige årsager ikke ville kunne deltage, og de kommende kampe ville blive udskudt. Fansene er selvfølgelig meget vrede. De er kommet langvejs fra hele landet til Shenzhen og siger, at hvis det skal udskydes, hvad med ferien og rejseudgifterne?

Faktisk spredte nyheden om, at C Ronaldo måske ikke kunne deltage i venskabskampen på grund af skade, sig allerede om eftermiddagen, men det blev først officielt meddelt på pressekonferencen med arrangørerne om aftenen. Selvom C Ronaldo udtrykte beklagelse og undskyldning, har det stadig dybt såret fansenes entusiasme. Mange fans samledes ved hotellets indgang og krævede, at arrangørerne kom med en forklaring. Arrangørerne har allerede accepteret at refundere billetterne og kompensere for rejseudgifterne, men vreden kan stadig ikke dæmpes.

Selvfølgelig er fansenes følelser også forståelige. Trods alt er C Ronaldo næsten 39 år gammel, og der er ikke meget tid tilbage for ham at bære Adidas x og forfølge bolden på fodboldbanen. Det mest irriterende er den uensartede officielle udtalelse. I starten blev det sagt, at C Ronaldo helt sikkert ville deltage, så fansene kom til Shenzhen med stor forventning, iført C Ronaldo’s lignende trøje og fodboldstøvler for at møde, men til sidst blev det sagt, at C Ronaldo ikke kunne spille, kun udskydelse. Arrangørerne har en uundgåelig forpligtelse, og det er rimeligt at kompensere fansene for rejse- og hotelomkostningerne.

Vi kan kun håbe, at C Ronaldo vil komme sig hurtigt, og mange kinesiske fans venter stadig på at møde ham.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv