fodboldstøvler

Mbappé: Messi formår altid at sende bolden præcist til dine fødder

I sommeren 2021 forlod Messi Barcelona for at slutte sig til Paris Saint-Germain og opbygge et venskab med Mbappé, deres venskab udviklede sig til et meget nært forhold. For nylig, i en Amazon-interview, nævnte Mbappé, at han savner tiden, hvor han spillede sammen med Messi hos Paris Saint-Germain.

Mbappé siger, at Messi er en fantastisk spiller, der næsten hver gang formår at spille bolden præcist ved siden af dine fodboldstøvler, hvilket hjælper dig med at score et mål. Dette er en meget sjælden evne, som kun få mennesker i verden kan mestre. Messi tilbragte ikke meget tid hos Paris Saint-Germain, men i 75 kampe var han direkte eller indirekte involveret i næsten 70 mål. Efter Messis kontraktudløb med Paris Saint-Germain valgte han Miami International og fortsatte med at bringe sin pragt til Major League Soccer i USA.

fodboldstøvler

Efter Messis afgang fortsatte Mbappé med at spille for Paris Saint-Germain, og hans præstationer har ikke været ringere end da han samarbejdede med Messi. I denne sæson fører Mbappé også topscorerlisten, og hans form er stadig fremragende. Men for nylig er Mbappé blevet involveret i transferrygter, og det forbliver et uløst mysterium, om han vil forblive hos Paris Saint-Germain eller skifte til Real Madrid.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv