Chelsea holder øje med billigere forward-spillere og vil også sælge nogle spillere

Evening Standard rapporterer, at Chelsea forbereder sig på at hente nogle mere økonomiske forward-spillere. De er i øjeblikket meget opmærksomme på disse interesserede spillere. Også på grund af økonomiske forhold ønskede Brentford oprindeligt at skrive under denne måned. Forward-spilleren Ivan Toney og Napoli-angriberen Victor Osimhen kan begge blive opgivet. Disse to spilleres transfergebyrer er trods alt ikke billige.

Så Chelsea begyndte at lede efter mere økonomiske og realistiske erstatningsspillere. Rapporter viser, at Chelsea er opmærksomme på spillere som Serhou Guirassy, Santiago Gimenez og Benjamin Sesko, der er iført nike phantom gx fodboldsko. De er unge, har potentiale og er mere omkostningseffektive.

Cheftræner Pochettino sagde dog i går, at det ikke var nødvendigt at hente en angriber, og sagde, at han var tilfreds med Armando Brojas og Palmers præstation. Derfor er det gådefuldt, om Chelsea vil genopbygge sin angriberposition, når den falder til jorden. Men i betragtning af at holdet i øjeblikket lider af alvorlige skadesproblemer, og udvælgelsen er relativt stram, er Chelsea nødt til at forberede sig på forhånd. . Faktisk foretog Chelsea allerede store signaturer under sidste års vintertransfervindue, men dette års vintertransfervindue har indtil videre holdt lav profil. Deres bevægelser på transfermarkedet er dog stadig opmærksomhedsværdige.

Chelsea har ingen planer om at stå stille, når det kommer til salg. Chelsea-forsvarsspilleren Ian Maatsen er ved at blive udlejet til Dortmund. Ian Maatsen kommer til Dortmund indtil sæsonafslutningen. Aftalen inkluderer ikke Bundesliga-klubbens mulighed for at købe ham. Den 21-årige har kun fået en enkelt start i Premier League under Chelsea-manageren og har været på handelslisten, hvor Chelsea ønsker at øge sin værdi, før han sælger ham permanent til sommer.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv