João Félix’ præstationer falder, men Barcelona vil stadig beholde ham

“Daily Sports” rapporterede, at Barcelonas trænerteam er i tvivl om João Félix, men klubben mener stadig, at han skal beholdes i fremtiden. Selvom João Félixs nuværende præstation er faldende, og han har mistet sin startposition, er der forskellige stemmer inden for holdet, og der er endnu ikke noget endeligt resultat.

Ifølge indholdet af “Daily Sports”, da João Félix først blev introduceret, var der faktisk forskelle inden for Barcelona. På det tidspunkt håbede cheftræner Xavi, at holdet ville introducere en kantspiller eller offensiv midtbanespiller med gennembrudsevne, men klubben Efter Ousmane Dembélé forlod, blev João Félix valgt. Det var klubbens beslutning at introducere ham, og spillerens egen indstilling spillede også en stor rolle i denne låneoverførsel.

Faktisk viste João Félix, som var iført fodboldstøvler til kunstgræs hurtigt sine evner efter at han kom til, og han integrerede sig hurtigt i Barcelonas stil, viste en god attitude og spillede også en rolle i at score mål og assists. Nøglerolle. Men i december forsvandt João Félix’ evner gradvist. Han startede ikke kampen mod Las Palmas. Selvom han startede i Copa del Rey-kampen mod Barbasto, var det meget vigtigt for João at få startmuligheden i denne kamp. Det burde ikke være for meget af en motivation for Félix. Desuden blev han til sidst udskiftet i denne kamp på grund af fejl og dårlig offensiv præstation.

João Félix’ nuværende status er det, der bekymrer Barcelona mest. Med hensyn til hans transfer var holdets tidligere holdning meget klar. Klubben er kun villig til at fortsætte lånet, men er villig til at tilføje en frikøbsklausul i sommeren 2025, men prisen bliver langt lavere. Til Atletico Madrids udbudspris. Men nu vil Barcelona bremse transferforhandlingerne. Klubben har brug for at se João Félix’ efterfølgende præstation. Hvis der er forbedring, så vil det ikke lade ham gå.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv