Alvaro Morata: Inter Milan er altid et stærkt hold, men jeg er sikker på, at de ikke vil konkurrere med os

Alvaro Morata: Inter Milan er altid et stærkt hold, men jeg er sikker på, at de ikke vil konkurrere med os

Mediet offentliggjorde indholdet af et interview med Aspen af Atletico Madrid-centeret Alvaro Morata. Alvaro Morata sagde i interviewet: Offsideproblemet øves, men nogle gange afhænger det også af samarbejdet mellem mig og mine holdkammerater. Forhåbentlig vil reglerne blive ændret, mens jeg stadig spiller, og forhåbentlig vil det give mig mulighed for at score nogle af disse mål.

På spørgsmålet om, hvorfor Atletico Madrid spillede så hårdt på udebane, men vandt næsten alle kampene hjemme, svarede Alvaro Morata, iført Nike fodboldstøvler: I denne sæson har vi et fantastisk hold, og vi nyder det. Hver udekamp. Vores fans derhjemme gav os stor støtte. De vil også tage til udekampen og støtte os, men nogle ting har ændret sig, hvilket gør situationen anderledes end hjemmekampen. Dette er ikke et spørgsmål om holdning, vi vil altid gerne vinde. Vi har stadig anden halvdel af kampen til at ændre denne situation.
På spørgsmålet om, hvorvidt han som angriber har trænet i offside-problemer, sagde Alvaro Morata: Nogle gange gør det det, men i andre tilfælde afhænger det også af den stiltiende forståelse mellem holdkammeraterne, der sender bolden til dig og dig. Nogle gange starter man og slipper af med det, og så skal man stoppe og starte igen, og det er kompliceret. Forhåbentlig ændres reglerne, mens jeg stadig spiller, og forhåbentlig kan jeg få nogle af de mål.

Da han talte om spørgsmålet om, at Inter Milan ville præsentere sig selv, sagde Alvaro Morata: Ja, Inter Milan er et stærkt hold. Vores matchup bliver meget vanskelig, men jeg er sikker på, at de ikke vil spille mod Atletico Madrid. Denne knockout-kamp kan være en semifinale eller endda Champions League-finalen. Nu er situationen, at hvis de bliver valgt, må de se det i øjnene.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv