Manchester United slår Wolves 4-3 i en dramatisk afslutning

I den 22. runde af Premier League spillede storklubben Manchester United mod Wolves, og kampen endte 4-3. Hele kampen var fyldt med drama, men heldigvis formåede Manchester United at score det afgørende mål i kampens sidste øjeblik og sikrede sig tre point på udebane.

Kampen nåede til det femte minut, da Hojbjerg sendte bolden videre til Rashford. Det så ud til, at Rashford slet ikke var påvirket af nattklub-hændelsen, da han scorede med et højreben, hvilket gjorde Manchester United til det første hold, der brød dødvandet med 1-0. I det 22. minut fik Rashford bolden igen, og Hojbjerg scorede med en tackling, hvilket bragte Manchester United foran 2-0. Ved halvleg førte Manchester United med to mål.

I anden halvleg fik begge hold mange chancer, men ingen formåede at bryde igennem. Først i det 68. minut fik Wolves scoret på et straffespark og reducerede til 2-1. I det 75. minut scorede McTominay med et hovedstød for Manchester United, og føringen blev udbygget til 3-1.

I det 85. minut udførte Wolves’ Jimenez en spektakulær luftsparkscoring, og Wolves nærmede sig med 2-3. Lige da Wolves var ved at indhente, scorede de igen i det 97. minut, hvor Neto udlignede, og kampen endte 3-3.

I en dramatisk afslutning lykkedes det Manchester United at score det afgørende mål i det 97. minut, hvor Meunier scorede med højrebenet, og Manchester United sejrede til sidst 4-3.

I denne kamp scorede den 18-årige Meunier med Adidas x-støvler det afgørende mål, og Rashford synes også at have genfundet formen, mens Hojbjerg fortsatte med at levere som sædvanlig.