Romanò: Erik ten Hag forventes ikke at miste transferkontrol

Den 28. januar opdaterede transfereksperten Romanò sin personlige kolonne og berørte spørgsmålet om, hvorvidt Manchester Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, stadig har kontrol over holdets transfers. Selvom holdets dage har været meget vanskelige på det seneste, og omverdenen og fansene har skubbet en stor del af ansvaret over på Erik ten Hag, beholder han stadig magten over transfers i Manchester United.

Romanò udtaler: “Jeg ved ikke, om der er rygter om, at Erik ten Hag ikke længere vil håndtere spillertransfers i Manchester United; dette er blot klubben, der forbereder sig på større ændringer. Manchester United vil have en ny administrerende direktør, en ny fodboldchef osv., og Erik ten Hag vil træffe beslutninger sammen med den nye ledelse. Dette er afgørende, men det er en del af mange ændringer, der sker i holdet, når der er en ny ejer.”

For nylig har Manchester United klaret sig godt; de besejrede Newport County 4-2 i FA Cup-kampen den 29. januar. Dog er der stadig problemer mellem spillerne og cheftræneren Erik ten Hag, selvom det ser ud til, at holdet har roet sig lidt efter håndteringen af Jadon Sancho. På trods af en tilsyneladende mere positiv atmosfære har der været konstant uro. Men den gode nyhed er, at efter starten af det nye år er hele januar forløbet relativt glat for Manchester United. Holdets kampprogram har været relativt afslappet, og resultaterne i FA Cup’en har heller ikke været for dårlige. Det ser ud til, at der er en tendens til bedring, men den faktiske præstation er stadig ikke tilfredsstillende. Selvom de besejrede Newport County, er modstanderen et af sæsonens svagere hold, og Manchester United-spillerne kæmpede hårdt for sejren. Overraskende nok valgte spillerne stadig at spille i fodboldstøvler mod dette svage hold på banen.

Det er uvist, hvor længe han kan holde stand i Manchester United; det ser ud til, at siden hans tiltrædelse har holdet været præget af intern uro.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv