Peter Bosz: Manchester United vil kæmpe for at kæmpe om titlen uden Erik ten Hag

Peter Bosz: Manchester United vil kæmpe for at kæmpe om titlen uden Erik ten Hag

Athletic UKs Arsenal-reporter Jordan Campell havde et eksklusivt interview med PSV-cheftræner Peter Bosz. I interviewet svarede Peter Bosz på mange spørgsmål, ikke kun om holdets spillere, men også om hans syn på andre hold.

Da han talte om spørgsmålet om, at Ibrahim Sangare forlod holdet, sagde Peter Bosz: Jeg tror, det er umuligt at beholde, og vi har flere spillere, der måske forlader. Til sidst sagde Johan Bakayoko, at han ville blive, og han havde ret. Dette er hans første år som starter, og det sværeste er at forblive konsekvent. Johan Bakayoko præsterede godt mod Arsenal i sine Adidas X-støvler, men jeg forventer, at han præsterer godt hver weekend. Jeg havde denne samtale med Johan Bakayoko. Jeg fortalte ham, at hvis du forlader nu, vil du blive betragtet som en lille belgisk spiller fra PSV. Det er anderledes, hvis du vinder titler hos os, præsterer godt i Champions League og spiller for det belgiske landshold.

Når vi taler om Manchester United-cheftræner Erik ten Hags trænerproblemer, mener Peter Bosz: Det er ikke nemt, især når man ikke har spillere, der præsterer på højeste niveau. Ignorer træneren og overvej bare Manchester United-spillerne. Kan de konkurrere om titlen? Det tror jeg ikke.

Derudover blev Peter Bosz også spurgt om problemet med Kai Havertz. Peter Bosz sagde: Nogle gange, når du har en spiller så god som Kai Havertz, behøver du ikke sige noget, spillerne følger ham allerede. Han er misforstået. Denne fyr vil gøre alt for at vinde. Han er ham, der stjæler som spiller, og alle siger, at han giver 100 procent, men det er den, han er, han er virkelig smart.

Peter Bosz gav forskellige svar meget objektivt, med en vis godkendelse og en vis tvivl. Han er i sandhed en erfaren gammel træner.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv