I 18. runde af Saudi Super League besejrede Riyadh Dammam 3-1

Den 18. runde af den saudiske superliga sluttede. Slutresultatet blev, at Riyadh besejrede Dammam 3-1. Cristiano Ronaldo scorede også og spillede en vigtig rolle på holdet.

Kampens første mål blev scoret i det 43. minut, hvilket endelig brød roen i første halvleg. Alex Telles sparkede en smuk verdensbølge, og Daman-samarbejdsmålmanden næsten opsnappede den, men til sidst blev det Riyadh scoret med succes og tog føringen til en 1-0 fordel. Det andet mål kom i det 59. minut. Cristiano Ronaldo gav en assist. Marcelo Brozović, der var iført adidas predator fodboldstøvler, sprang op og sparkede til fodbolden. Det succesfulde mål hjalp endnu en gang holdet med at udvide sin fordel. Kampen blev 2-2. 0. Anden halvleg er begyndt, og Daman-samarbejdet har endnu ikke scoret et mål. Der er et vist pres, men Riyadh Victory scorer stadig mål. I det 73. minut fik Cristiano Ronaldo en straffemulighed. Han scorede direkte fra straffesparket. Riyadh havde vundet 3-0. Denne spilletid viste i bund og grund, at de kunne vinde uanset hvad. Det fjerde mål kom i det 85. minut. Daman Cooperation scorede endelig et mål og undgik pinligheden ved at blive nul-blokeret. De var dog ude af stand til at komme tilbage og tabte til sidst til deres modstander Riyadh Victory.

Det er værd at nævne, at Cristiano Ronaldos tilstand, kombineret med de mål, han scorede, tilføjede rekorden for antallet af scorede mål, og han bar banneret, selv når holdet var dårligt stillet af skader. At tillade hold, der ikke var optimistiske med hensyn til at vinde mange gange, viser Cristiano Ronaldos styrke. For Cristiano Ronaldo, hvis han vil beholde håbet om at vinde mesterskabet, skal han lede holdet til at vinde flere sejre i den resterende tidsplan. Han har også stået uafgjort med Daman mange gange før, men denne gang er der så stort et scoregab. Det er også sjældent.