Gyokeres: Jeg ønsker ikke at forlade Sporting CP i denne sæson, selvom min opsigelsesklausul er udløst.

Gyokeres: Jeg ønsker ikke at forlade Sporting CP i denne sæson, selvom min opsigelsesklausul er udløst.

Mediet udgav et eksklusivt interview med Sporting CP forward-spiller Gyokeres rapporteret af Portugals “Record” juledag. Gyokeres udtalte, at han i øjeblikket ikke ønsker at forlade Sporting CP, selvom hans frigivelsesklausul på 100 millioner euro udløses.

Medierne rejste spørgsmål om spørgsmålet om Gyokeres, der afviser invitationer fra to Premier League-hold og stadig bliver i Sporting CP. Gyokeres, iført Mizuno-fodboldsko, sagde: Sporting CP er et godt valg for mig, og det indså jeg i dag. . I starten tænkte jeg ikke så meget over det, fordi der stadig var langt fra slutningen af transfervinduet, men efterhånden som transferen kom tættere på, var jeg mere opmærksom.

Da han blev spurgt om hans rekord med at score 17 mål og levere 7 assists i 20 officielle kampe, kunne han så have forestillet sig en sådan start i Sporting CP? Gyokeres svarede: Du skal tro på dig selv. At tro på sig selv er den enkle ting. Det sværeste er at omsætte det i praksis. Selvfølgelig, når jeg kommer her, vil jeg have, at alt skal gå godt, ligesom jeg vil have holdet. Ja, vi er kommet godt fra start, men vi har stadig anden halvdel af sæsonen og meget at lave!

Med hensyn til spørgsmålet om, at han ikke ønsker at forlade Sporting CP, selvom nogen udløser frigivelsesklausulen på 100 millioner euro, svarede Gyokeres med et smil: Ja. Apropos det tal, troede du nogensinde, at du havde en så høj pauseklausul? Det er i øjeblikket det højeste opsigelsesgebyr på holdet, et stort antal. Mange mennesker taler om det nu, men jeg tænker ikke så meget over det. Jeg tror ikke, det betyder noget. Jeg har lige underskrevet en kontrakt for et par måneder siden frem til 2028. Der er stadig en lang kontraktperiode, og jeg har ikke tænkt over dette spørgsmål.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv