Jorginho: Hemmeligheden bag Arsenals succes er træner Mikel Arteta

Jorginho: Hemmeligheden bag Arsenals succes er træner Mikel Arteta

Kampen mellem Arsenal og Lens er slut, og det endelige resultat er, at Arsenal, et magtfuldt hold, slog Lens med 6-0. Efter kampen blev Jorginho, der præsterede lige så godt i kampen, interviewet af medierne. Han sagde, at hemmeligheden bag Arsenals succes ligger i Mikel Arteta.

Jorginho sagde: “Vi er i en god position nu på grund af den måde, vi arbejder på, spillerne ønsker altid at forbedre sig og blive ved med at presse på for at vinde kampe. Vi gør det godt nu, og jeg tror, holdet er på rette vej. Declan Rice er en fantastisk spiller, og når du har gode spillere omkring dig, gør det det meget nemmere, og vi har alle de samme mål, og vi forsøger at hjælpe hinanden ude på banen. Mikel Arteta er hemmeligheden bag Arsenals succes, han er en stor træner, fordi han ønsker det bedste fra alle sine spillere og presser alle til deres grænser. Jeg tror, han kommer til at vinde mange anerkendelser i sin trænerkarriere, ikke kun fordi han er en fantastisk træner, men fordi han er en fantastisk person.

Jorginho fortalte også om sin vækstoplevelse og hvordan man bliver professionel fodboldspiller. Jorginho tilføjede: Da jeg var 15 år gammel, spillede jeg fodbold på en skole i Brasilien. En fodboldagent fra Italien lagde mærke til mig og tog mig med til Victoria. Rona. Jeg gik alene for at forfølge min fodbolddrøm, hvilket ikke var let. I den alder flyttede jeg til den anden side af jorden alene med kun 20 euro om ugen at leve for, men jeg er taknemmelig for alt dette, fordi det gav mig mulighed for at vokse meget.

Arsenal vil have sværere udfordringer næste gang. Deres resultater i denne sæson er trods alt ikke særligt ideelle, men at være først i gruppen er virkelig en opmuntring til at blive ved med at bevæge sig fremad mod målet.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv