Mikel Arteta: Aaron Ramsdale bliver i vintervinduet, men jeg kan ikke garantere det

Mikel Arteta: Aaron Ramsdale bliver i vintervinduet, men jeg kan ikke garantere det

Medierne har rapporteret nyheder om Newcastles interesse i Arsenal-målmand Aaron Ramsdale. Da Newcastle-målmand Nick Pope er alvorligt skadet, overvejer holdet at introducere en ny målmand i vintervinduet til at erstatte ham. Der er rapporter om, at Newcastle er interesseret i Arsenal-målmand Aaron Ramsdale. Arsenal-træner Mikel Arteta reagerede på dette spørgsmål før Premier League-kampen midt på ugen.

Da Mikel Arteta blev spurgt om Aaron Ramsdales fremtid og Newcastle-rygter, svarede han: Jeg håber, Aaron Ramsdale er med os, jeg er glad for, at vi har to meget, meget gode målmænd, og Aaron Ramsdale bliver. Aaron Ramsdale er villig til at spille, ligesom enhver anden spiller, han ønsker at spille for Arsenal, og det er det, han vil gøre. Han har ikke startet mange kampe for England, så forhåbentlig kan vi hjælpe ham med at blive bedre her, så han kan spille for England. Vi vil gerne gøre det bedre, så vi skal bygge videre på det, vi har nu, det er tanken.

Selvom Mikel Arteta håber, at Aaron Ramsdale bliver, er dette ikke absolut. Han nægtede også at garantere noget for enhver spiller. Mikel Arteta sagde: Jeg vil ikke gøre dette mod nogen spiller, nogen spiller. Jeg kan ikke fortælle dig, om en Arsenal-spiller forlader i januar, eller om han bliver her i tre år. Jeg vil ikke sige, at ingen spillere skal til Newcastle eller medlemmer af trænerstaben. Jeg vil ikke sige det, uanset om du siger det eller ej, så siger jeg det ikke. Jeg kan ikke garantere, at ingen vil forlade holdet i vintervinduet, uanset om det er til Newcastle eller andre klubber.

Det kan ses, at Arsenal ikke let vil opgive Aaron Ramsdale. Hvis Newcastle vil kæmpe for det, skal de betale meget.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv